Vår förening

Forsa Folkdanslag är en ideell och politiskt obunden förening.
Vår verksamhet grundar sig på sociala verksamheter där intresserade ska kunna ta till sig nya kunskaper under sociala och trevliga former. 

För alla

Vår förening har verksamheter för barn och vuxna. För dig som vill dansa, spela, sy eller slöjda. Du kan vara med i våra verksamheter utan att själv behöva arbeta.

Du kan vara med hos oss om du vill få motion och umgås, dansa och spela på uppvisningar eller tävla i dans. 

Delta i allt

Hos oss betalar du en medlemsavgift och har sedan möjlighet att delta på alla våra arrangemang. Utöver våra ordninarie verksamheter har vi flera sociala arrangemang varje år, så som fester och resor. 

Utveckling

Om det är någon verksamhet som du saknar hos oss får du gärna efterfråga dem. Vi är en levande förening och vill att våra medlemmar ska känna att Forsa folkdanslag kan ge de verksamheter som våra medlemmar vill ha.

Grundad

Forsa Folkdanslag grundades 1928 och firade därför 90 års- jubileum 2018.

Hudiksvalls Spelmanslag grundades 2012 som en del ur Forsa Folkdanslag. Spelmanslaget är musiksektionen i Folkdanslaget.

Svenska Folkdansringen

Vår riksorganisation heter Svenska Folkdansringen. Genom den så är varje medlem försäkrad och har möjlighet att gå på kurser varje år.

Folkdansringen Hälsingland

Folkdansringen Hälsingland är vår distriktsorganisation. Mer information om distriktets och föreningarnas aktiviteter hittar du på disktriktssidan.